3 órás SEO képzés

 • Offline
 • 3 óra
 • Interaktív workshop
19 990 Ft

Kuponkód beváltása

Az árak az áfát tartalmazzák.

2017. április 27. 17.30 – 20.30

1085 Budapest, Horánszky utca 13.

 1. SEO alapok
 2. SEO régen és most
  1. Mi működött régen, ami ma már nem?
  2. Mi az, ami 2017-ben eredményt hoz?
 3. Kulcsszókutatás + Tartalomírás + Linképítés + Optimalizálás
  1. Hogyan induljunk el?
  2. Hogyan kezdj neki egy SEO projektnek?
 4. Eszközök, megoldások
  1. Milyen SEO eszközöket érdemes használni?
 5. SEO esettanulmány
  1. 11.000 megtekintés 2 hét alatt. Lépésről lépésre bemutatva.
 6. Tippek, trükkök
 7. Kérdések

A képzést összeállította

Nagy Gábor

Head of SEO, Growthery

Online marketing szakértő, a SEO csapat vezetője a Growthery ügynökségnél. Szakterülete a keresőoptimalizálás és a tartalommarketing. Dolgozott többek között a Vodafone-nál és egy tech startupnál marketingesként, valamint Google Ground és Startup Pirates alumni. Rendszeres szerző a The Pitch online marketing blogon.


A Képzésről

A 3 órás SEO Képzésről

Értsd meg a SEO működését és tanuld meg az alapokat.

Miről szól a SEO képzés?

A 3 órás SEO képzés egy gyorstalpaló, aminek keretében megismerheted a SEO alap összefüggéseit és működését, valamint megtanítjuk neked azokat az eszközöket, amivel már te is nekikezdhetsz egy weboldal keresőoptimalizálásához.

Mit érhetek el a képzéssel? Mi a képzés célja?

A 3 órás SEO képzés célja, hogy bevezetést nyújtson a keresőoptimalizálás alapjaiba, majd ezekre az alapokra építve azonnal alkalmazható technikákat és eszközöket adjon át a résztvevőknek.

A képzés módja

A képzés egy 3 órás alkalomból áll, amit egy rövid szünettel szakítunk meg. Az előadás során lépésről-lépésre mutatjuk be a keresőoptimalizálás technikáit, és közben van lehetőség kérdezni. Az előadás után összefoglaló anyagot küldünk minden résztvevőnek az elhangzottakról.

Kinek érdemes végigcsinálnia a képzést?

A 3 órás képzésünket azoknak ajánljuk akik ismerkedni szeretnének a keresőoptimalizálással és egy átfogó képet szeretnének kapni a SEO működéséről. Emellett a képzés alapján megtudhatod, hogy milyen eredményeket reális elérni SEO eszközökkel és mit kell tudnia egy SEO szakértőnek.

Mi a különbség a 3 órás SEO képzés és a 30 napos online SEO képzés között?

A 3 órás SEO képzés során gyors és praktikus tanácsokat, technikákat osztunk meg veled, ami az induláshoz biztosan elegendő. Az élő képzést azoknak javasoljuk, akik kezdő szinten állnak a keresőoptimalizálás terén és az első ismerkedő lépéseket szeretnék megtenni.

A 30 napos online SEO képzés sokkal több elméleti tudást ad és komplexebb rálátást biztosít a keresőoptimalizálásra, illetve a rendelkezésre álló idő keret miatt több haladó technikát is tartalmaz. A 30 napos online képzést azoknak javasoljuk, akik eltökéltek, hogy akár napi szinten is SEO-val foglalkozzanak.