Gyakorlati SEO képzés

 • Tantermi képzés
 • Interaktív
 • 1 napos
39 990 Ft

Kuponkód beváltása

Az árak az áfát tartalmazzák.

2017. október 26. 9:30-15.30

1055 Budapest, Falk Miksa utca 1.

 1. SEO alapok
  1. A keresőoptimalizálás helye az online marketingben
  2. SEO régen és most: mi működött régen, ami ma már nem? Mi hoz most eredményt?
  3. Versenytárselemzés online marketing szempontból
  4. A keresőoptimalizálás 3 alapeleme
 2. Kulcsszókutatás: Mire optimalizálj és hogyan indulj el

Szünet: 10 perc

 1. Technikai keresőoptimalizálás
  1. Hogyan működik a Google kereső
  2. Indexálhatóság: mitől függ, hogy látható-e a weboldalad a keresők számára
  3. “Mobilbarátság” és betöltési idő

Ebédszünet: 60 perc

 1. Tartalmi keresőoptimalizálás: hogyan menedzseld a saját oldalad napról napra
  1. Tartalommarketing alapok és tartalommenedzsment
  2. Tartalmi keresőoptimalizálás ellenőrzése

Szünet: 10 perc

 1. Off-page SEO és linképítés
  1. Miért van szükség linkekre, és milyen a jó link?
  2. Haladó linkszerzési stratégiák magyar és nemzetközi területre

A képzést összeállította

Nagy Gábor

Head of SEO, Growthery

Online marketing szakértő, a SEO csapat vezetője a Growthery ügynökségnél. Szakterülete a keresőoptimalizálás és a tartalommarketing. Dolgozott többek között a Vodafone-nál és egy tech startupnál marketingesként, valamint Google Ground és Startup Pirates alumni. Rendszeres szerző a The Pitch online marketing blogon.

Minorics Dávid

SEO tanácsadó

Dávid vállalkozásfejlesztéssel foglalkozik online marketing eszközökön keresztül. SEO tanácsadás során az üzleti logikát és a folyamatokat helyezi előtérbe a rövidtávú taktikákkal szemben. Szakterülete a SEO és a content marketing. Dolgozott korábban több hazai és nemzetközi startuppal, valamint nagy magyar bankkal is. Az Intellyo nevű startup korábbi marketing vezetője. Részt vett a The Pitch Education létrehozásában és azóta is rendszeres szerző.


A Képzésről

Értsd meg a SEO működését és tanuld meg az alapokat.

Miről szól a SEO képzés?

A Gyakorlati SEO Képzés egy gyorstalpaló, aminek keretében megismerheted a SEO alap összefüggéseit és működését, valamint megtanítjuk neked azokat az eszközöket, amivel már te is nekikezdhetsz egy weboldal keresőoptimalizálásához.

Mit érhetek el a képzéssel? Mi a képzés célja?

A Gyakorlati SEO Képzés célja, hogy bevezetést nyújtson a keresőoptimalizálás alapjaiba, majd ezekre az alapokra építve azonnal alkalmazható technikákat és eszközöket adjon át a résztvevőknek.

A képzés módja

A képzés egy szűk napos alkalom, amit 2 rövidebb és 1 ebéd szünettel szakítunk meg. A képzés során lépésről lépésre mutatjuk be a keresőoptimalizálás technikáit, és közben van lehetőség kérdezni. Az előadás után összefoglaló anyagot küldünk minden résztvevőnek az elhangzottakról.

Kinek érdemes végigcsinálnia a képzést?

A Gyakorlati képzésünket azoknak ajánljuk akik ismerkedni szeretnének a keresőoptimalizálással és egy átfogó képet szeretnének kapni a SEO működéséről. Emellett a képzés alapján megtudhatod, hogy milyen eredményeket reális elérni SEO eszközökkel és mit kell tudnia egy SEO szakértőnek.

Mi a különbség a Gyakorlati SEO Képzés és a 30 napos online SEO képzés között?

A Gyakorlati SEO Képzés során gyors és praktikus tanácsokat, technikákat osztunk meg veled, ami az induláshoz biztosan elegendő. Az élő képzést azoknak javasoljuk, akik kezdő szinten állnak a keresőoptimalizálás terén és az első ismerkedő lépéseket szeretnék megtenni.

A 30 napos online SEO képzés sokkal több elméleti tudást ad és komplexebb rálátást biztosít a keresőoptimalizálásra, illetve a rendelkezésre álló időkeret miatt több haladó technikát is tartalmaz. A 30 napos online képzést azoknak javasoljuk, akik eltökéltek, hogy akár napi szinten is SEO-val foglalkozzanak.