Az összes képzés egy csomagban!

 • 21 egyedi képzés
 • 269 840 Ft kedvezmény
599 990 Ft 869 830 Ft

Kuponkód beváltása

Az árak nettó árak, az általános forgalmi adót (ÁFA) nem tartalmazzák.

 • Content Marketing & SEO Képzés
 • Kulcsszókutatás képzés (haladó)
 • SEO alapú szövegírás
 • Szövegírást segítő algoritmus
 • WordPress SEO képzés
 • Linképítés Kezdőknek
 • Profi Linképítés Képzés
 • Webáruház SEO képzés
 • IKEA SEO Audit
 • Website monitor képzés
 • Screaming Frog SEO képzés
 • Google SEO scriptek
 • SEO alapú versenytárselemzés
 • Google Data Studio képzés
 • Google Search Console képzés
 • Google Analytics képzés
 • Versenytárs legjobb organikus tartalmainak visszafejtése
 • Mire hirdetnek a versenytársak Google Ads-ben?
 • Ahrefs képzés
 • Sales funnel képzés
 • Landing page képzés

A képzést összeállította

Papp Gábor

Online Marketing és SEO szakértő

Évek óta foglalkozik keresőoptimalizálással, több Seedcamp és Techstars befektetésnek is segített növelni az organikus forgalmát.

A The Pitch Education társalapítója. Korábban olyan márkákkal dolgozott együtt, mint a Telekom, E.ON, Porsche Hungária, Ringier Axel Springer, Kürt Akadémia, Tresorit, HVG, Codeship, RisingStack, Design Terminál és egy New York Times Best Selling Author.


A Képzésről

Rendeld meg egyben a 21 képzést és spórolj 269 840 Ft-ot!

A csomag az alábbi online marketing képzéseket tartalmazza.

Content Marketing & SEO Képzés

A képzés célja, hogy bevezetést nyújtson a keresőoptimalizálás alapjaiba, majd ezekre az alapokra építve egy teljes és átfogó képet adjon a SEO működéséről. A 30 napos képzés teljes mértékben online zajlik, így bárhonnan elvégezhető.

Kulcsszókutatás képzés (haladó)

A haladó kulcsszókutatás képzés azt mutatja meg, hogy miként lehet profi módon felkutatni és kiválasztani a SEO szempontból fontos kulcsszavakat.

SEO alapú szövegírás

Szöveget írni sokat tudnak. Jó szöveget írni már kevesen. Keresőoptimalizálásban jól teljesítő szöveget pedig még kevesebben. A képzésben megismerheted azokat a kreatív és SEO fókuszú szövegírási megoldásokat, amelyekkel Te is a Google top találatai közé kerülhetsz.

Szövegírást segítő algoritmus

Saját fejlesztésű tartalomíró algoritmus, ami azonnali visszacsatolást ad egy szöveg tartalmi optimalizáltságára. Inputként bármilyen kulcszóhalmaz megadható hozzá (Google Search Console adatok, Google Kulcsszótervező, Ahrefs vagy SEMrush is).

WordPress SEO képzés

Melyik a legjobb SEO plugin? Tényleg a Yoast a legjobb? Megéri a fizetős verziót megvenni? A képzés minden kérdésre választ ad. Lépésről lépésre bemutatja a Yoast SEO plugin telepítését, beállítását, és hasznos tippeket, trükköket és tanácsokat tartalmaz.

Linképítés Kezdőknek

A kezdő linképítés képzés célja, hogy részletesebb bemutatót adjon a hazai linképítés működésébe, és megmutassa, hogy milyen technikák működnek 2018-ban. Valamint külön kitér a veszélyes, káros linkszerzési technikákra.

Profi Linképítés Képzés

A profi linképítés tanfolyam olyan haladó linkszerzési technikákat mutat be, amelyeket akár a magyar, akár a nemzetközi piacon is használni lehet. Méghozzá eredményesen!

Ecommerce SEO képzés

Tanuld meg, hogyan szerezz minél több látogatót és vevőt a saját webáruházadba a keresőoptimalizálás segítségével!

IKEA SEO audit

Érdekel, hogy az IKEA weboldala mennyire tekinthető jónak technikai és SEO szempontból? Akkor ez az elemzés pont neked szól!

Webiste monitor képzés

Leállt a weboldalad, de nem is tudtál róla? Furcsán alacsony adatok vannak az analitikában, és nem tudod miért? A weboldal monitorozó algoritmus ezeknek a felderítésében segít. Az automatikus email értesítő pedig azonnal értesít ezekről.

Screaming Frog SEO képzés

Tanuld meg profi szinten használni a Screaming Frogot, ami az iparág vezető szoftvere. Nemcsak technikai SEO-ra, hanem tartalmi optimalizálásra vagy linképítésre is kiválóan alkalmas.

Google SEO scriptek

Ezekkel a Google SEO scriptekkel folyamatosan olyan kulcsszóinformációkhoz juthatsz hozzá, amellyel akár 20-50%-kal növelhető egy oldal organikus forgalma.

SEO alapú versenytárselemzés

Tudd meg, hogy miért a versenytársak miért szerepelnek előrébb a Google rangsorában, majd alakítsd ki azt a stratégiát, amellyel meg tudod előzni őket.

Google Data Studio képzés

A SEO kimutatás egy olyan riportálási keretrendszert mutat meg, amit Google Data Studio segítségével azonnal tudsz használni bármilyen saját projektednél. Vagy akár ügyfélmunkák során.

Google Search Console képzés

A legrészletesebb anyag magyar nyelven a Google Search Console-t érintő használati tippekről, trükkökről és megoldásokról. Kezdőknek és profiknak egyaránt ajánlott.

Google Analytics képzés

A képzés tartalmazza azokat az információkat, beállításokat és tanácsokat, amiket egy online marketingesnek és SEO-snak tudnia kell a Google Analyticsről.

Versenytárs legjobb organikus tartalmainak visszafejtése

Tudd meg, hogy melyik tartalmak és kifejezések hozzák a legtöbb organikus forgalmat egy-egy versenytársadnak. Vagy akár a piac összes nagyobb szereplőjének!

Mire hirdetnek a versenytársak Google Ads-ben?

Tudd meg, hogy melyek azok a kifejezések, amikre hirdetnek a versenytársak Google Ads-ben. Pontosan láthatod a hirdetési szövegeiket és hogy reálisan mennyit költenek havonta Ads-re.

Ahrefs képzés

Ez a képzés a legjobb és legrészletesebb magyar nyelvű képzés az ahrefs.com szoftverhez. Részletes videókat tartalmaz a szoftver használatával kapcsolatban.

Sales funnel képzés

A képzés során betekinést kaphatsz abba, hogy a legtöbb cég milyen formában automatizálja a leadgenerálás folyamatát és hogyan keresnek pénzt akkor is, amikor nem dolgoznak. Az értékesítési tölcsér egy ingyenes, bárki által használható megoldás.

Landing page képzés

Ebben a képzésben azt tanulhatod meg, hogyan kell jó landing pageket készíteni, amelyek képesek konvertálni is.