Az összes képzés egy csomagban!

  • 6 egyedi képzés
  • 109.950 HUF kedvezmény
199 990 Ft 309 940 Ft

Kuponkód beváltása

Az árak az áfát tartalmazzák.

  • Content Marketing & SEO Képzés
  • Kulcsszókutatás képzés (haladó)
  • Linképítés Kezdőknek
  • Profi Linképítés Képzés
  • Google SEO scriptek
  • SEO alapú versenytárselemzés

A képzést összeállította

Papp Gábor

Online Marketing és SEO szakértő

Évek óta foglalkozik keresőoptimalizálással, több Seedcamp és Techstars befektetésnek is segített növelni az organikus forgalmát.

A The Pitch Education társalapítója. Korábban olyan márkákkal dolgozott együtt, mint a Telekom, E.ON, Porsche Hungária, Ringier Axel Springer, Kürt Akadémia, Tresorit, HVG, Codeship, RisingStack, Design Terminál és egy New York Times Best Selling Author.

Minorics Dávid

SEO tanácsadó

Dávid vállalkozásfejlesztéssel foglalkozik online marketing eszközökön keresztül. SEO tanácsadás során az üzleti logikát és a folyamatokat helyezi előtérbe a rövidtávú taktikákkal szemben.

Szakterülete a SEO és a content marketing. Dolgozott korábban több hazai és nemzetközi startuppal, valamint nagy magyar bankkal is. Az Intellyo nevű startup korábbi marketing vezetője. Részt vett a The Pitch Education létrehozásában és azóta is rendszeres szerző.


A Képzésről

Rendeld meg egyben a 6 képzést és spórolj 105.000 forintot!

A csomag az alábbi online marketing képzéseket tartalmazza.

Content Marketing & SEO Képzés

A képzés célja, hogy bevezetést nyújtson a keresőoptimalizálás alapjaiba, majd ezekre az alapokra építve egy teljes és átfogó képet adjon a SEO működéséről. A 30 napos képzés teljes mértékben online zajlik, így bárhonnan elvégezhető.

Kulcsszókutatás képzés (haladó)

A haladó kulcsszókutatás képzés azt mutatja meg, hogy miként lehet profi módon felkutatni és kiválasztani a SEO szempontból fontos kulcsszavakat.

Linképítés Kezdőknek

A kezdő linképítés képzés célja, hogy részletesebb bemutatót adjon a hazai linképítés működésébe, és megmutassa, hogy milyen technikák működnek 2018-ban. Valamint külön kitér a veszélyes, káros linkszerzési technikákra.

Profi Linképítés Képzés

A profi linképítés tanfolyam olyan haladó linkszerzési technikákat mutat be, amelyeket akár a magyar, akár a nemzetközi piacon is használni lehet. Méghozzá eredményesen!

Google SEO scriptek

Ezekkel a Google SEO scriptekkel folyamatosan olyan kulcsszóinformációkhoz juthatsz hozzá, amellyel akár 20-50%-kal növelhető egy oldal organikus forgalma.

SEO alapú versenytárselemzés

Tudd meg, hogy miért a versenytársak miért szerepelnek előrébb a Google rangsorában, majd alakítsd ki azt a stratégiát, amellyel meg tudod előzni őket.