képzés fizetési felület

Screaming Frog SEO képzés – Vásárlás

Fizetés

A blogon nyíltan vállaljuk, hogy transzparensek vagyunk. De nem csak az olvasók, hanem a NAV felé is. Ezért minden képzésről számlát állítunk ki. Itt tudod megadni, hogy a számlát milyen névre (cég vagy magánszemély) és címre állítsuk ki.

Számlázási adatok

Fizetési mód

A kártyás tranzakciók lebonyolítása a Barion rendszerén keresztül történik. Ha több információra van szükséged, az online bankkártyás fizetési lehetőségről itt írtunk részletesebben.

Fizetendő: 76187 Ft (59990 Ft + ÁFA)

Figyelem! Mivel a számla automatikusan készül el az általad megadott adatok alapján, ezért kérlek ellenőrizd, hogy az adatokat helyesen adtad-e meg.

Szerződések

Fontos számunkra, hogy a ránk bízott adataid biztonságban legyenek és annak megfelelően kezeljük, ahogy azzal megbíztál minket. A megrendelésed akkor tudjuk elfogadni, ha Te is elfogadod az alábbiakat:

A The Pitch egy marketinges vállalkozás és épp egy online marketing képzésre készülsz feliratkozni. Ha szeretnéd időnként emailben felkeresünk marketing célból, hogy le ne maradj új képzéseinkről, bejegyzéseinkről, vagy hogy visszajelzést kérjünk tőled. 100% online marketing, 0% spam.