képzés fizetési felület

Screaming Frog SEO képzés – Vásárlás

Voltál egy rendezvényünkön? Megtaláltad a rejtett kupont?
Esetleg emailben kaptad meg? Most itt a lehetőség, hogy beváltsd!

Érvényes kuponkóddal kedvezményesen tudod igénybe venni a képzést.

Ha kaptál korábban kuponkódot, de valamiért nem találod, esetleg lejárt, de nem kellett volna neki, akkor írj emailt a gabor [at] thepitch.hu címre és segítünk.

Fizetés

A blogon nyíltan vállaljuk, hogy transzparensek vagyunk. De nem csak az olvasók, hanem a NAV felé is. Ezért minden képzésről áfás számlát állítunk ki. Itt tudod megadni, hogy a számlát milyen névre (cég vagy magánszemély) és címre állítsuk ki.

Számlázási adatok

Fizetési mód

A kártyás tranzakciók lebonyolítása a Barion rendszerén keresztül történik. Ha több információra van szükséged, az online bankkártyás fizetési lehetőségről itt írtunk részletesebben.

Fizetendő: 59990 Ft (alanyi adómentes)

Figyelem! Mivel a számla automatikusan készül el az általad megadott adatok alapján, ezért kérlek ellenőrizd, hogy az adatokat helyesen adtad-e meg.

Szerződések

Fontos számunkra, hogy a ránk bízott adataid biztonságban legyenek és annak megfelelően kezeljük, ahogy azzal megbíztál minket. A megrendelésed akkor tudjuk elfogadni, ha Te is elfogadod az alábbiakat:

A The Pitch egy marketinges vállalkozás és épp egy online marketing képzésre készülsz feliratkozni. Ha szeretnéd időnként emailben felkeresünk marketing célból, hogy le ne maradj új képzéseinkről, bejegyzéseinkről, vagy hogy visszajelzést kérjünk tőled. 100% online marketing, 0% spam.