Sikeres SEO stratégiák a magyar piacon könyv

  • gyakorlatias seo könyv
  • videós elemzések
  • folymatos frissítés
19 990 Ft

Az árak nettó árak, az általános forgalmi adót (ÁFA) nem tartalmazzák.


A könyv az alábbi üzleti modelleket dolgozza fel, és hoz rá kézzelfogható konkrét példákat:

  • Affiliate, azaz keresztmarketingre építő weboldalak
  • AdSense, azaz hirdetési modellel támogatott oldalak
  • Arbitrázs, azaz extra szolgáltatásokat kínáló oldalak
  • B2B, lead generáló oldalak
  • Webáruházak, amik jól építenek a tartalommarketingre

Pontos tematika itt elérhető:

Sikeres-SEO-strategiak-a-magyar-piacon-sample.pdf

A képzést összeállította

Papp Gábor

Online Marketing és SEO szakértő

Évek óta foglalkozik keresőoptimalizálással, több Seedcamp és Techstars befektetésnek is segített növelni az organikus forgalmát.

A The Pitch Education társalapítója. Korábban olyan márkákkal dolgozott együtt, mint a Telekom, E.ON, Porsche Hungária, Ringier Axel Springer, Kürt Akadémia, Tresorit, HVG, Codeship, RisingStack, Design Terminál és egy New York Times Best Selling Author.

Nagy Gábor

SEO szakértő

Senior SEO szakértő @ The Pitch. Korábban egy hazai SEO ügynökség társtulajdonosa volt, és részt vett egy több százezres látogatottságú nemzetközi blog felépítésében is.


A Képzésről

A koronavírus sokak életét felborította, és alig győzünk igazodni hozzá. Mi elsősorban szakmai szemmel néztük meg a hatását, és kezdtünk el kutatni, hogy milyen iparágat hogyan érinthetett. Már 2020 áprilisában volt egy korai verziójú adatbázisunk, aminek segítségével számokkal alátámasztva mérni tudtuk, hogy mely szektorra milyen hatással volt maga a vírus, a nyáron beköszönő enyhítés a korlátozásokban, valamint az őszi ismételt szigorítás.

Az adatok folyamatos frissítésével végül nem csak egy teljeskörű, kétnyelvű adatbázissá nőtte ki magát a kezdeti, belső használatra tervezett verzió, hanem úgy döntöttünk, egy könyvet is készítünk hozzá, ami mindenkinek segítség lehet, aki új, online jelenlétre építő vállalkozásba szeretne belevágni ebben a különösen komplex helyzetben.