SEO tanácsadás megrendelés

Ha óradíjas tanácsadást szeretnél igénybe venni, akkor ezen a felületen tudod megrendelni. A tanácsadás történhet online, telefonon vagy személyesen Budapesten a belvárosi irodánkban. A pontos időpont és helyszín véglegesítése, valamint a tanácsadás témáját illetően az óradíjas SEO tanácsadás megrendelését követően a lent megadott elérhetőségeken felvesszük veled a kapcsolatot.

SEO tanácsadás

SEO tanácsadás

Tanácsadás a The Pitch egyik SEO tanácsadójával

40 000 Ft + ÁFA (27%)

x

Megrendelés és fizetés

Az óradíjas tanácsadásokról minden esetében számlát állítunk ki. Itt tudod megadni, hogy a számlát milyen névre (cég vagy magánszemély) és címre állítsuk ki, illetve online kártyás vásárlással vagy banki átutalással szeretnél fizetni.

Számlázási adatok

Fizetési mód

A kártyás tranzakciók lebonyolítása a Barion rendszerén keresztül történik. Ha több információra van szükséged, az online bankkártyás fizetési lehetőségről itt írtunk részletesebben.

Fizetendő: 0 Ft (0 Ft + ÁFA)

Figyelem! Mivel a számla automatikusan készül el az általad megadott adatok alapján, ezért kérlek ellenőrizd, hogy az adatokat helyesen adtad-e meg.

Szerződések

Fontos számunkra, hogy a ránk bízott adataid biztonságban legyenek és annak megfelelően kezeljük, ahogy azzal megbíztál minket. A megrendelésed akkor tudjuk elfogadni, ha Te is elfogadod az alábbiakat: