Content Marketing & SEO Képzés

 • 30 nap, 30 lecke
 • szöveges és videós tartalom
 • email support
69 990 Ft 79 990 Ft

Az árak nettó árak, az általános forgalmi adót (ÁFA) nem tartalmazzák.


30 lecke, 8 témakörben

14 darab videós útmutató

 • 1 óra online SEO tanácsadás (1 éven belül bármikor felhasználható)
 1. Tartalommarketing és SEO – honnan jött, hová tart?
 2. Így indulj el!
 3. Kulcsszavak (Keywordök)
 4. Tartalomgyártás
 5. Belső SEO – így optimalizáld a saját oldalad
 6. Technikai SEO
 7. Külső SEO, linképítés
 8. A tartalmad terjesztése, online PR

A képzést összeállította

Papp Gábor

Online Marketing és SEO specialista

Évek óta foglalkozik keresőoptimalizálással, több Seedcamp és Techstars befektetésnek is segített növelni az organikus forgalmát.

A The Pitch Education társalapítója. Korábban olyan márkákkal dolgozott együtt, mint a Telekom, E.ON, Porsche Hungária, Ringier Axel Springer, Kürt Akadémia, Tresorit, HVG, Codeship, RisingStack, Design Terminál és egy New York Times Best Selling Author.


A Képzésről

Merülj el a SEO részleteiben!

Miről szól a SEO képzés?

A képzés 8 fejezeten és 30 leckén keresztül mutatja be a SEO-t. Minden leckéhez tartozik egy szöveges leírás, egy prezentáció vagy egy videó, amely lépésről lépésre bemutatja az adott részhez kapcsolódó tudnivalókat, módszereket, technikákat.

Mit érhetek el a képzéssel? / Mi a képzés célja?

A SEO képzés célja, hogy bevezetést nyújtson a keresőoptimalizálás alapjaiba, majd ezekre az alapokra építve egy teljes és átfogó képet adjon a SEO működéséről.

A képzés módja

A képzés 30 különálló, de egymás után következő elemből áll. Ezeket az anyagokat érdemes napról napra elvégezni, de lehetőség van az online felületen egyben is megcsinálni. Minden anyag tartalmazza a szükséges tudnivalókat szöveges vagy videós formában, amely részletesen mutatja be az adott részhez kapcsolódó információkat.

Kinek érdemes végigcsinálnia a képzést?

Mindenkinek, aki jobb helyezéseket szeretne elérni a találati listában, releváns forgalmat szeretne szerezni a weboldalára, vagy meg akarja tanulni a SEO alapjait.

A SEO képzés tematikája

SEO képzés tematika

A keresőoptimalizálás képzés részletes tematikája letölthető innen:

Korábbi résztvevők mondták

„Ami nagyon tetszett az a gyakorlatias megközelítés és az egyedi stílus. Nagyon jók a videók, érthetőek és lényegre törőek. Ami nem tetszett, hogy „csak” 30 napig tartott. :)”

„Jó lenne minden nap hasonló okosságokat kapni tőled akár random témákban. Ez lehetne valami Papp Gábor inner circle membership. Elsőként jelentkeznék.”

„Rendszerszinten bemutatta a Seo alapjait. Hiánypótló anyag.”

„Szuper volt, nagyon jó és hasznos eszközöket, oldalakat ismertem meg a képzés alatt. A leckék könnyen emészthetőek és érdekesek voltak, a tanfolyam egésze nagyon jó kedvcsináló a továbbtanuláshoz. Egy globális képet tárt elém a szakmáról és annak felépítéséről, amiben most már sokkal céltudatosabban fogom tudni keresni a helyem.”

„Nagyon jól összeszedett tananyag-ez hiányzott az életemből: a rendszer!”

„Nagyon sok hasznos anyagot tartalmazott a képzés, Gábor egyből válaszolt a leckék után, amikor valami nem volt egyértelmű. Maximálisan elégedett voltam!”