The Pitch

SEO Ügynökség

A The Pitch Magyarország vezető online marketing és SEO blogja, amelynek a szakmai munkáját Papp Gábor vezeti. A piacon egyedülállóan csak keresőoptimalizálásra specializálódtunk, viszont értjük és ismerjük annak minden területét: online és tantermi képzések, egyedi céges workshopok, de foglalkozunk óradíjas és rendszeres tanácsadással, valamit teljes SEO projektek megvalósításával. Egy SEO projekt során a kiinduló állapot elemzését követően egy hatékony SEO stratégiát határozunk meg, majd folyamatos tartalomgyártással, valamint online PR és linképítéssel segítjük ügyfeleinket üzleti céljaik elérésében. A SEO ügynökségi munka mellett a thepitch.hu blog célja, hogy segítsen kinevelni a jövő online marketinges és keresőoptimalizálás generációját.

Ajánlatkérés Új projekt beküldése

SEO szolgáltatásaink

SEO Tanácsadás

Évek óta foglalkozunk hazai és külföldi cégek weboldalainak optimalizálásával. Ez idő alatt rengeteg tapasztalatot szereztünk különböző iparágakban. A felhalmozott tudásunkat keresőoptimalizálás tanácsadáson keresztül is elérhetővé tettük a piacon. Óradíjas, havidíjas és egyedi SEO tanácsadást is vállalunk.

SEO stratégia kialakítása

Rendszeresen felmerülő igény egy cég meglévő SEO tevékenységének auditálása, valamint új SEO stratégia kialakítása. A SEO stratégia kialakítása során a technikai, tartalmi és off-page SEO stratégia meghatározása mellett figyelembe vesszük az adott ügyfél üzleti céljait is. Ezt projekt alapon egy egyszeri díjért, vagy hosszú távú együttműködés esetében a SEO havidíjba építve vállaljuk.

Havidíjas SEO

Havidíjas SEO szolgáltatás esetében a rendszeres tanácsadáson és Google pozíció ellenőrzésen kívül igény szerint segítünk a tartalommarketing stratégia megvalósításában, szövegírásban, online PR és linképítésben. A havidíjas SEO szolgáltatás során minden hónapban tételes elszámolást készítünk az adott hónapban elvégzett feladatokról és az elért eredményekről.

Szakterületeink

A SEO ügynökségünk az összes olyan területet és témát lefedi, amelyek fel szoktak merülni kisebb és nagyobb cégeknél egyaránt. Van a csapatban fejlesztő, designer, szövegíró és nemzetközi rutinnal rendelkező SEO szakember is.

Technikai SEO

A technikai SEO során megvizsgáljuk egy weboldal technikai beállításait: a Google egyáltalán képes crawlolni a weboldalt? A tartalmak vajon bekerülnek a Google indexébe is? Esetleg többször is, duplikált tartalomként? Egy jó weboldal nem csak felhasználóbarát, hanem egyben mobil és Google-barát is!

Tartalmi SEO

A tartalmi optimalizálás során a kulcsszavakra és a weboldal tartalmi elemeire fókuszálunk. A kulcsszókutatás során nem csak az a cél, hogy lássuk milyen kifejezésekre keresnek a felhasználók. Az üzletileg helyes cél az, hogy tudjuk milyen kulcsszavakra kell optimalizált tartalmat készítenünk, ami pedig kiszolgálja a felhasználók keresési szándékát.

Online PR és linképítés

A SEO során a jó pozíciók megszerzéséhez és megtartásához nem elég csupán a tartalmi és technikai optimalizálás. Ahhoz, hogy egy számunkra üzletileg fontos kifejezésre tartósan jól tudjunk szerepelni, ezáltal pedig releváns organikus forgalmat generálni a weboldalunkra, meg kell teremtenünk a weboldalunk hitelességét.

Referenciáink

Az elmúlt pár évben számos céggel dolgoztam együtt a hazai és nemzetközi piacon. Akár tanácsadás, akár megvalósítás vagy épp oktatás terén. Közülük itt van néhány cég referenciaként.

The Pitch SEO referencia

Ajánlatkérés Új projekt beküldése