Tantermi képzések

Kezdő és középhaladó online marketing és SEO képzések, tantermi formában.

Következő képzések: 2022. szeptember

SEO szövegírás és tartalommarketing

4 órás tantermi képzés

A képzés bevezetést nyújt a keresőoptimalizálás alapjaiba, majd ezekre építve a SEO fókuszú szövegírásra és hatékony tartalommarketing megvalósítására koncentrál. A képzés gyakorlati tudást ad, aminek köszönhetően jobb tartalmakat írsz majd. Ami SEO-ban is jobban tud teljesíteni!

19 990 Ft-tól

Ecommerce SEO képzés

4 órás tantermi képzés

A 4 órás képzés során az alapokkal kezdjük, majd konkrét példákon és esettanulmányokon keresztül végigmegyünk az webshop SEO best practice-eken. A képzés célja, hogy a résztvevők a saját webshopjuk esetében is hasznosítható tudást szerezzenek.

19 990 Ft-tól

Kezdő Google Ads tantermi képzés

4 órás tantermi képzés

A kereső régi jó ismerősöd, de mindig szeretted volna megérteni, hogy hogyan kerülnek a találati oldal tetejére a hirdetések? A képzés végére megérted a hirdetési rendszer működését, önállóan el tudsz készíteni egy alapszintű kulcsszókutatást és létrehozod az első saját Google search kampányodat.

19 990 Ft-tól

Kezdő Facebook Ads tantermi képzés

4 órás tantermi képzés

Felhasználóként már rutinosan görgeted a Facebook és Instagram hírfolyamod, hirdetésekkel is találkoztál a felületen, de még sosem indítottál saját kampányt, akkor ezt a képzést neked találtuk ki. A képzés végére megérted a hirdetési rendszer működését és önállóan létre tudod hozni az első saját hirdetéseidet.

19 990 Ft-tól
Az árak bruttó (alanyi mentes) árak.

Nem találod amit kerestél? Céges workshopot rendelnél?

Kérj személyre szabott ajánlatot!