Képzések Growth Hacking Gyorstalpaló
 
Growth Hacking Gyorstalpaló Email Kurzus
Írta:

Growth Hacking Gyorstalpaló

A Growth Hacking (GH) olyan marketing megoldás, ahol technológiai, analitikai és kreatív megoldások felhasználásával exponenciális növekedést érhetünk el. Az 5 részes email kurzus bevezetést ad a témába és segít megérteni a fő fogalmakat, technikákat.

 

Mi az a Growth Hacking?

A Growth Hacking (GH) olyan marketing megoldás, ahol technológiai, analitikai és kreatív megoldások felhasználásával exponenciális növekedést érhetünk el.

Miért érdekes a téma?

A legtöbb hazai és nemzetközi sikertörténet mögött az iparági átlaghoz képest lényegesen nagyobb, sokszor exponenciális növekedés található. Ezt pedig szinte mindig valamilyen GH formájában érték el. Ma már nagyon nehéz kizárólag SEO-val, content marketinggel vagy épp fizetett hirdetésekkel meredek növekedési pályára állítani egy céget. A gyors, intenzív növekedés egyik leghatékonyabb eszköze manapság a GH.

Ez az 5 részes email kurzus bevezetést ad a témába és segít megérteni a fő fogalmakat, technikákat.

Ki készítette a kurzust?

A gyorstalpalót Papp Gábor készítette Patrick Vlaskovits szakmai segítségével. Patrick egyike annak a 3 embernek (Patrick, Hiten Shah és Sean Ellis), akik 2010-ben kitalálták azt a growth hacking kifejezést, amit 2012-ben Andrew Chen tett világszinten népszerűvé és elismertté. Gábor és Patrick több SEO és GH projekten dolgoznak együtt.

Az email kurzus tartalma

  1. A Growth Hacking jelentése, a kifejezés eredete
  2. Mi az a Growth Hacker?
  3. Growth vs Marketing
  4. Híres Growth Hackek és esettanulmányok
  5. Growth Hacking Technikák

 

Ha feliratkozol, akkor minden második nap kapod meg a soron következő emailt.

Az email kurzus ingyenes.


Hozzászólások

Moderáld magad – vagy mi fogunk. :)
Na jó, nem fogunk, szóval csak ésszel!