Nem. A Google nem küld automatikus értesítést arról, hogy valakit hozzáadtál egy tulajdonhoz. A hozzáadás után tehát mindenképp jelezd nekünk e-mailben, különben nem tudjuk, hogy elindulhatunk.
Ez apróságnak tűnik, a gyakorlatban viszont rendszeresen napokat visz el. Az ügyfél beállítja a hozzáférést, majd várja, hogy elkezdődjön a munka, mi pedig nem tudunk róla, hogy megtörtént, tehát szintén várunk.
Egy egysoros e-mail elég. Ha közben azt is megírod, melyik tulajdonhoz adtál hozzáférést, azzal még egy kört megspórolunk, mert ugyanahhoz a domainhez több tulajdon is tartozhat.
Ha több weboldalad is van hasonló tartalommal, ahol szintén lehetnek értékes adatok, azokhoz is érdemes hozzáférést adni. Több adat pontosabb elemzést jelent és gyakran pont a testvéroldalak mutatják meg, hol vannak a kihasználatlan lehetőségek.