Képzések 5 napos mini keresőoptimalizálás tanfolyam
 
5 napos keresőoptimalizálás tanfolyam
Írta:

5 napos mini keresőoptimalizálás tanfolyam

A keresőoptimalizálás tanfolyam

Az 5 napos mini SEO tanfolyam célja, hogy bemutassa a keresőoptimalizálás alapjait. Az ingyenes képzés bevezetést nyújt az alapvető fogalmakba és megvilágítja a fő összefüggéseket.

A tanfolyam felépítése

A képzés 5 különálló emailből áll. Ezeket az emaileket napról napra kapod majd meg arra az email címre, amivel feliratkozol a képzésre. Az összes email tartalmazza a szükséges tudnivalókat szöveges és képes formában.

  1. Mi az a keresőoptimalizálás?
  2. Milyen elemeket kell optimalizálni egy weboldalnál?
  3. Mennyi időbe és pénzbe kerül jól SEO-zni egy oldalt?
  4. SEO tippek és trükkök
  5. SEO esettanulmány

A képzés nem tér ki a SEO minden részletére, ezért az 5 napos mini kurzustól nem szabad azt várni, hogy valaki SEO szakember lesz. Ha valaki jobban el szeretne mélyülni a témában, azoknak a 30 napos SEO képzésünket szoktuk javasolni. Az eddigi visszajelzések alapján a 30 napos képzés nagyon hasznos és gyakorlatias. Az eddigi résztvevők átlagosan 9,7 / 10-es értékelést adtak arra a tanfolyamra.

A képzés oktatója

Papp Gábor online marketing és SEO szakember, a Pitch Education társalapítója. Évek óta foglalkozik keresőoptimalizálással, több Seedcamp és Techstars befektetésnek is segít. Ügyfelei között megtalálható a Tresorit, a HVG, a Codeship, a RisingStack, a Design Terminál és egy New York Times Best Selling Author is. Korábban olyan márkákkal is dolgozott együtt, mint a Telekom, E.ON, Meskó Bertalan és a Webicina.

Mennyibe kerül a képzés?

  • A tanfolyam ingyenes

Hogyan tudsz jelentkezni?

  • Regisztrálj a lenti regisztrációs felületen
  • Még aznap (de legkésőbb 24 órán belül) küldjük neked az első emailt
  • Onnantól kezdve pedig naponta kapsz majd 1-1 emailt

Hozzászólások

Moderáld magad – vagy mi fogunk. :)
Na jó, nem fogunk, szóval csak ésszel!