Online marketing képzések

Átfogó online marketing tanfolyamok, részletes SEO, kulcsszókutatás és linképítés anyagok.

SEO képzések

Content Marketing & SEO Képzés

30 nap, 30 lecke

A képzés célja, hogy bevezetést nyújtson a keresőoptimalizálás alapjaiba, majd ezekre az alapokra építve egy teljes és átfogó képet adjon a SEO működéséről. A 30 napos képzés teljes mértékben online zajlik, így bárhonnan elvégezhető.

69 990 Ft79 990 Ft

SEO alapú szövegírás

on-page seo és kreatív írás

Szöveget írni sokat tudnak. Jó szöveget írni már kevesen. Keresőoptimalizálásban jól teljesítő szöveget pedig még kevesebben. A képzésben megismerheted azokat a kreatív és SEO fókuszú szövegírási megoldásokat, amelyekkel Te is a Google top találatai közé kerülhetsz.

59 990 Ft69 990 Ft

Ecommerce SEO képzések

SEO Eszközök

SEMrush képzés

videós anyagok

A SEMrush tanfolyamban összeszedtük azt a 10 funkciót, amit mi is a legtöbbet használunk a napi munkánk során. Ezekhez pedig részletes leírást és magyar nyelvű oktató videókat is készítettünk.

59 990 Ft

WordPress SEO képzés (Yoast)

9 fejezet

Melyik a legjobb SEO plugin? Tényleg a Yoast a legjobb? Megéri a fizetős verziót megvenni? A képzés minden kérdésre választ ad. Lépésről lépésre bemutatja a Yoast SEO plugin telepítését, beállítását, és hasznos tippeket, trükköket és tanácsokat tartalmaz.

59 990 Ft

Linképítés képzések

Linképítés Kezdőknek

30 tipp & technika

A kezdő linképítés képzés célja, hogy részletes bemutatót adjon a hazai linképítés működésébe, és megmutassa milyen technikák működnek 2019-ben. Emellett külön kitér arra, hogy milyen veszélyes és káros linkszerzési technikákat érdemes kerülni.

49 990 Ft

Üzleti képzések

Egyéb online marketing képzések

Sales Funnel képzés

videós anyagok

A képzés során betekinést kaphatsz abba, hogy a legtöbb cég milyen formában automatizálja a leadgenerálás folyamatát és hogyan keresnek pénzt akkor is, amikor nem dolgoznak. Az értékesítési tölcsér egy ingyenes, bárki által használható megoldás.

59 990 Ft

SEO könyvek

Ingyenes képzéseink

Mini keresőoptimalizálás tanfolyam

Az 5 napos mini SEO tanfolyam célja, hogy bemutassa a keresőoptimalizálás alapjait. Az ingyenes képzés bevezetést nyújt az alapvető fogalmakba és megvilágítja a fő összefüggéseket.

INGYENES

Growth Hacking Gyorstalpaló

A Growth Hacking (GH) olyan marketing megoldás, ahol technológiai, analitikai és kreatív megoldások felhasználásával exponenciális növekedést érhetünk el. Az 5 részes email kurzus bevezetést ad a témába és segít megérteni a fő fogalmakat, technikákat.

INGYENES

SEO mítoszok és legendák

Ebben az ingyenes képzésben 15 SEO mítoszt és tévhitet gyűjtöttünk össze. Van köztük olyan tanács is, amit sokan hangoztatnak, pedig kifejezetten károsak!

INGYENES
Az árak nettó árak, az általános forgalmi adót (ÁFA) nem tartalmazzák.

Nem találod amit kerestél? Céges workshopot rendelnél?

Kérj személyre szabott ajánlatot!