Online marketing képzések

Átfogó online marketing tanfolyamok, részletes SEO, kulcsszókutatás és linképítés anyagok.

átfogó képzések akár csomagban is

MÁJUSI AKCIÓ BANNER
Májusi áreső

Hamarosan lejár az akciós időszak!

Akciós vásárláshoz kattints ide!

SEO és kulcsszókutatás képzések

Content Marketing & SEO Képzés

30 nap, 30 lecke

A képzés célja, hogy bevezetést nyújtson a keresőoptimalizálás alapjaiba, majd ezekre az alapokra építve egy teljes és átfogó képet adjon a SEO működéséről. A 30 napos képzés teljes mértékben online zajlik, így bárhonnan elvégezhető.

79 990 Ft

SEO alapú szövegírás

on-page seo és kreatív írás

Szöveget írni sokat tudnak. Jó szöveget írni már kevesen. Keresőoptimalizálásban jól teljesítő szöveget pedig még kevesebben. A képzésben megismerheted azokat a kreatív és SEO fókuszú szövegírási megoldásokat, amelyekkel Te is a Google top találatai közé kerülhetsz.

59 990 Ft69 990 Ft

Szövegírást segítő algoritmus

on-page seo algo

Saját fejlesztésű tartalomíró algoritmus, ami azonnali visszacsatolást ad egy szöveg tartalmi optimalizáltságára. Inputként bármilyen kulcszóhalmaz megadható hozzá (Google Search Console adatok, Google Kulcsszótervező, Ahrefs vagy SEMrush is).

39 990 Ft49 990 Ft

WordPress SEO képzés

Yoast SEO plugin

Melyik a legjobb SEO plugin? Tényleg a Yoast a legjobb? Megéri a fizetős verziót megvenni? A képzés minden kérdésre választ ad. Lépésről lépésre bemutatja a Yoast SEO plugin telepítését, beállítását, és hasznos tippeket, trükköket és tanácsokat tartalmaz.

59 990 Ft

Linképítés képzések

Linképítés Kezdőknek

30 tipp & technika

A kezdő linképítés képzés célja, hogy részletes bemutatót adjon a hazai linképítés működésébe, és megmutassa milyen technikák működnek 2018-ban. Emellett külön kitér arra, hogy milyen veszélyes és káros linkszerzési technikákat érdemes kerülni.

49 990 Ft

Ecommerce SEO képzések

Technikai SEO képzések

Screaming Frog képzés

videós oktató anyagok

Szeretnéd hatékonyabbá tenni a SEO munkát? Otthonosan mozogsz a technikai dolgokban? Akkor a Screaming Frogról készült képzés neked szól. Haladó és szuperhaladó SEO technikákat tanulhatsz meg ebben a képzésben.

59 990 Ft

Weboldal monitor algoritmus

automatikus jelentés

Leállt a weboldalad, de nem is tudtál róla? Furcsán alacsony adatok vannak az analitikában, és nem tudod miért? A weboldal monitorozó algoritmus ezeknek a felderítésében segít. Az automatikus email értesítő pedig azonnal értesít ezekről.

9 990 Ft

Egyéb SEO képzések

Google Analytics képzés

videós anyagok

A képzés tartalmazza azokat az információkat, beállításokat és tanácsokat, amiket egy online marketingesnek és SEO-snak tudnia kell a Google Analyticsről.

89 990 Ft

Ingyenes képzéseink

Mini keresőoptimalizálás tanfolyam

Az 5 napos mini SEO tanfolyam célja, hogy bemutassa a keresőoptimalizálás alapjait. Az ingyenes képzés bevezetést nyújt az alapvető fogalmakba és megvilágítja a fő összefüggéseket.

INGYENES

Growth Hacking Gyorstalpaló

A Growth Hacking (GH) olyan marketing megoldás, ahol technológiai, analitikai és kreatív megoldások felhasználásával exponenciális növekedést érhetünk el. Az 5 részes email kurzus bevezetést ad a témába és segít megérteni a fő fogalmakat, technikákat.

INGYENES

SEO mítoszok és legendák

Ebben az ingyenes képzésben 15 SEO mítoszt és tévhitet gyűjtöttünk össze. Van köztük olyan tanács is, amit sokan hangoztatnak, pedig kifejezetten károsak!

INGYENES
Az árak az áfát tartalmazzák.

Nem találod amit kerestél? Céges workshopot rendelnél?

Kérj személyre szabott ajánlatot!