Ecommerce SEO képzés

 • webshopok számára
 • online végezhető
 • bármelyik webshop motorra
69 990 Ft

Kuponkód beváltása

Az árak bruttó (alanyi mentes) árak.

 1. A SEO alapjai
 2. Ecommerce kulcsszókutatás
 3. Kulcsszóstratégia webshopok számára
 4. Az oldalstruktúra helyes felépítése
 5. Tartalmi optimalizálás
 6. Technikai SEO
 7. Tartalommarketing a webáruházaknál
 8. Linképítési lehetőségek

Szöveges és videós anyagok. Magyar és nemzetközi példákkal.

 • Webáruház tulajdonosoknak és marketingeseknek.
 • Azoknak, akik webshopot szeretnének indítani a közeljövőben.
 • A képzés teljesen online zajlik
 • Nem szükséges hozzá online jelenlét
 • Elérhető desktopról és mobilról is
 • A hozzáférés végtelen ideig tart
 • Tartalmazza a későbbi frissítéseket is
 • Ha kérdésed van, akkor emailben tudsz kérdezni
 • 24 órás email support

A képzést összeállította

Papp Gábor

Online Marketing és SEO szakértő

Évek óta foglalkozik keresőoptimalizálással, több Seedcamp és Techstars befektetésnek is segített növelni az organikus forgalmát.

A The Pitch Education társalapítója. Korábban olyan márkákkal dolgozott együtt, mint a Telekom, E.ON, Porsche Hungária, Ringier Axel Springer, Kürt Akadémia, Tresorit, HVG, Codeship, RisingStack, Design Terminál és egy New York Times Best Selling Author.

Nagy Gábor

SEO szakértő

Olyan cégeknek segített már keresőoptimalizálásban, mint a BioTechUSA, E.ON, Streetkitchen, Bónusz Brigád, Cinema City, és egy nemzetközi fejlesztőcég, több százezres látogatottságú bloggal.


A Képzésről

Miről szól a webáruház SEO képzés?

A webáruház keresőoptimalizálás képzés azt mutatja be, hogy miként tudsz több látogatót terelni a webshopodra organikusan, akik potenciálisan vásárolni is fognak. A cél, hogy a Google-ben kereső felhasználók a Te webshopodat találják meg, majd nálad is vásároljanak.

A tanfolyam 8 részletes szöveges anyagon és videókon keresztül mutatja be a különböző ecommerce seo technikákat, folyamatokat és szoftvereket. Mind hazai, mind nemzetközi téren.

Ebben a képzésben kizárólag a nem fizetős vevőszerzésre koncentrálunk, vagyis a Google Adwords és PPC hirdetések témáját nem érintjük.

Mit érhetek el a képzéssel? Mi a képzés célja?

Habár sok információs csatorna áll a vásárlás előtt állók rendelkezésére a tájékozódáshoz, a Google 2015-ben végzett kutatása szerint a leggyakrabban használt eszköz erre a kereső.

Ez azt jelenti, hogy Magyarországon szinte minden második vásárlásban döntő tényező az, hogy milyen információkat talál meg valaki az interneten a vásárlás előtt.

Az ecommerce SEO képzés célja, hogy a potenciális vásárlók a Te webshopodat találják meg és tőled rendeljenek. Ne a konkurenciától.

A klasszikus SEO képzések egyik nagy hátránya, hogy főként hagyományos weboldalakra és blogokra koncentrálnak és nem specifikusan webshopokra, webáruházakra vagy ecommerce vállalkozásokra.

Ez a képzés viszont dedikáltan erre a célre készült. Webshop tulajdonosoknak és olyanoknak, akik most akarnak webáruházat indítani.

A képzés módja

A képzés 8 online anyagon keresztül mutatja be a webáruházak keresőoptimalizálását. Egészen az alapoktól kezdve a haladó megoldásokig. Mindenhol külön kiemelve, hogy milyen megoldások működnek a leghatékonyabban. Akár a hazai piacon, akár nemzetközi színtéren.

A képzés elvégzéséhez nincs szükség fizikai jelenléthez. Teljes mértékben online végezhető.

A képzés során felmerülő kérdéseket bármikor fel tudod emailben tenni és 24 órán belül válaszolunk rá.

Kinek érdemes végigcsinálnia a képzést?

Ez a képzés elsősorban azoknak szól, akiknek már van webáruháza, vagy egy ecommerce cégnél dolgoznak. De ideális lehet azoknak is, akik most terveznek egy webáruházat elindítani, és ehhez keresnek hatékony vevőszerzési megoldást.