Ecommerce SEO képzés

 • webshopok számára
 • online végezhető
 • bármelyik webshop motorra
34 990 Ft 39 990 Ft

Az árak nettó árak, az általános forgalmi adót (ÁFA) nem tartalmazzák.


 1. A SEO alapjai
 2. Ecommerce kulcsszókutatás
 3. Kulcsszóstratégia webshopok számára
 4. Az oldalstruktúra helyes felépítése
 5. Tartalmi optimalizálás
 6. Technikai SEO
 7. Tartalommarketing a webáruházaknál
 8. Linképítési lehetőségek

Szöveges és videós anyagok. Magyar és nemzetközi példákkal.

 • Webáruház tulajdonosoknak és marketingeseknek.
 • Azoknak, akik webshopot szeretnének indítani a közeljövőben.
 • A képzés teljesen online zajlik
 • Nem szükséges hozzá online jelenlét
 • Elérhető desktopról és mobilról is
 • A hozzáférés végtelen ideig tart
 • Tartalmazza a későbbi frissítéseket is
 • Ha kérdésed van, akkor emailben tudsz kérdezni
 • 24 órás email support

A képzést összeállította

Papp Gábor

Online Marketing és SEO szakértő

Évek óta foglalkozik keresőoptimalizálással, több Seedcamp és Techstars befektetésnek is segített növelni az organikus forgalmát.

A The Pitch Education társalapítója. Korábban olyan márkákkal dolgozott együtt, mint a Telekom, E.ON, Porsche Hungária, Ringier Axel Springer, Kürt Akadémia, Tresorit, HVG, Codeship, RisingStack, Design Terminál és egy New York Times Best Selling Author.

Nagy Gábor

SEO szakértő

Senior SEO szakértő @ The Pitch. Korábban egy hazai SEO ügynökség társtulajdonosa volt, és részt vett egy több százezres látogatottságú nemzetközi blog felépítésében is.


A Képzésről

Miről szól a webáruház SEO képzés?

A webáruház keresőoptimalizálás képzés azt mutatja be, hogy miként tudsz több látogatót terelni a webshopodra organikusan, akik potenciálisan vásárolni is fognak. A cél, hogy a Google-ben kereső felhasználók a Te webshopodat találják meg, majd nálad is vásároljanak.

A tanfolyam 8 részletes szöveges anyagon és videókon keresztül mutatja be a különböző ecommerce seo technikákat, folyamatokat és szoftvereket. Mind hazai, mind nemzetközi téren.

Ebben a képzésben kizárólag a nem fizetős vevőszerzésre koncentrálunk, vagyis a Google Adwords és PPC hirdetések témáját nem érintjük.

Mit érhetek el a képzéssel? Mi a képzés célja?

Habár sok információs csatorna áll a vásárlás előtt állók rendelkezésére a tájékozódáshoz, a Google 2015-ben végzett kutatása szerint a leggyakrabban használt eszköz erre a kereső.

Ez azt jelenti, hogy Magyarországon szinte minden második vásárlásban döntő tényező az, hogy milyen információkat talál meg valaki az interneten a vásárlás előtt.

Az ecommerce SEO képzés célja, hogy a potenciális vásárlók a Te webshopodat találják meg és tőled rendeljenek. Ne a konkurenciától.

A klasszikus SEO képzések egyik nagy hátránya, hogy főként hagyományos weboldalakra és blogokra koncentrálnak és nem specifikusan webshopokra, webáruházakra vagy ecommerce vállalkozásokra.

Ez a képzés viszont dedikáltan erre a célre készült. Webshop tulajdonosoknak és olyanoknak, akik most akarnak webáruházat indítani.

A képzés módja

A képzés 8 online anyagon keresztül mutatja be a webáruházak keresőoptimalizálását. Egészen az alapoktól kezdve a haladó megoldásokig. Mindenhol külön kiemelve, hogy milyen megoldások működnek a leghatékonyabban. Akár a hazai piacon, akár nemzetközi színtéren.

A képzés elvégzéséhez nincs szükség fizikai jelenléthez. Teljes mértékben online végezhető.

A képzés során felmerülő kérdéseket bármikor fel tudod emailben tenni és 24 órán belül válaszolunk rá.

Kinek érdemes végigcsinálnia a képzést?

Ez a képzés elsősorban azoknak szól, akiknek már van webáruháza, vagy egy ecommerce cégnél dolgoznak. De ideális lehet azoknak is, akik most terveznek egy webáruházat elindítani, és ehhez keresnek hatékony vevőszerzési megoldást.