SEO riport minta (Google Data Studio)

 • testre szabható mintával
 • Google Data Studio alapú SEO kimutatás
29 990 Ft

Kuponkód beváltása

Az árak bruttó (alanyi mentes) árak.

 1. A Google Data Studio report részletes bemutatása, lehetséges következtetések levonásával
  • Havi áttekintés
  • Fő dashboard
  • Organikus forgalom áttekintő
  • Organikus forgalom részletek
  • Organikus konverzió
  • Organikus lekérdezések
  • Organikus láthatóság
  • Kiemelt fontosságú oldalak
  • Backlinkek és tartalom
 2. A SEO kimutatásban felhasznált adatok előkészítésének bemutatása
 3. A kimutatás elkészítésének lépései

Elsajátítási időtartam: 2-3 óra olvasás + 3-4 óra gyakorlás.

Elsajátítható képességek: magasfokú SEO riportálási eredményesség, havi 2-4 óra időmegtakarítással (elkészítés, magyarázat a felsővezetésnek vagy ügyfeleknek).

Megtakarítás: folyamatos munka esetén a második hónaptól megtérül a befektetett idő.

A képzést összeállította

Papp Gábor

Online Marketing és SEO szakértő

Évek óta foglalkozik keresőoptimalizálással, több Seedcamp és Techstars befektetésnek is segített növelni az organikus forgalmát.

A The Pitch Education társalapítója. Korábban olyan márkákkal dolgozott együtt, mint a Telekom, E.ON, Porsche Hungária, Ringier Axel Springer, Kürt Akadémia, Tresorit, HVG, Codeship, RisingStack, Design Terminál és egy New York Times Best Selling Author.

Minorics Dávid

SEO tanácsadó

A Képzésről

Miről szól a képzés?

A SEO kimutatás egy olyan díjnyertes* riportálási keretrendszert mutat meg, amit Google Data Studio segítségével azonnal tudsz használni bármilyen saját projektednél. Vagy akár ügyfélmunkák során.

Kapsz egy számos ügyféllel tesztelt SEO kimutatást, ami a jelentős területeket lefedi, megtanulhatod könnyedén szerkeszteni, ezáltal lerövidítve a reportingra fordított időt úgy, hogy a tartalomból nem veszítesz. Sőt.

A képzéshez kapcsolódó cikk: https://thepitch.hu/seo-beszamolo/

*A képzés alapján elkészített beszámoló 2018-ban megnyert egy hazai adatvizualizációs versenyt, amit nemzetközileg elismert szakemberek bíráltak el olyan cégektől mint a Google, a Mito, vagy a Data36.

A képzés módja

A képzést online felületen lehet elérni. Hozzáférést kapsz az álatalam készített reporthoz, melyet utána a leírtak és a videókban bemutatott instrukciókat követve a saját képedre tudsz kapni, majd azonnal használni.

Kinek érdemes végigcsinálnia a képzést?

A SEO kimutatás Google Data Studio segítségével képzést azoknak ajánljuk, akik foglalkoznak keresőoptimalizálással és az eredményeik ábrázolását szeretnék magasabb szintre emelni, vagy a kötelező kimutatások elkészítési idejét jelentősen csökkenteni. Lehet ez egy ügynökségi, vagy szabadúszó SEO-s munka során, vagy felsővezetés felé való reportolásnál is akár.