Törött link

A törött link (angolul broken link) azt jelenti, hogy a link egy 404 típusú hibára mutat. Általában egy link akkor törött, amikor: -Egy website nem elérhetővé válik, -egy aloldalt eltávolítanak anélkül, hogy átirányítást csinálnának előtte, -a cél URL megváltozik anélkül, hogy átirányítást csinálnának előtte.

Online Marketing Szótár > Törött link

Cikkek, ahol írtunk már erről a témáról

404 hiba - oldal nem található

Néhány sor kóddal Te is írhatsz magadnak saját 404-es hiba keresőt Google Sheetsben. Itt a teljes leírás, hogy tudod ezt megtenni.
Linképítés Keresőoptimalizálás

A linképítés során egy adott weboldalra minél több és minél erősebb külső linket próbálunk meg szerezni. Ezzel növeljük az oldal forgalmát és hitelességét. Ebben a cikkben az alapokat és sok linképítés tippet gyűjtöttem össze.
Startupdate: Inbound Marketing Esettanulmány

Az inbound marketing napjaink egyik legdinamikusabban fejlődő marketing ága. Nem csak induló vállalkozások, de nagy brandek is előszeretettel alkalmazzák. Ez az esettanulmány egyrészt bevezető az inbound marketingbe, másrészről pedig egy részletes guide is. Annak is az első része.
Startupdate Inbound Marketing Esettanulmány 2. rész

Az inbound marketing esettanulmány második részében ott folytatjuk, ahol az elsőben abbahagytuk. Miutát röviden áttekintettük, hogy mi is az inbound marketing, a Startupdate példáján keresztül folytatjuk tovább az elemzést.