Blog Ma 1 éves a The Pitch! A szülinapi ajándékunk: SEO képzés fél áron
írta:

Ma 1 éves a The Pitch! A szülinapi ajándékunk: SEO képzés fél áron

Pontosan 1 éve, 2016. január 18-án indult el a The Pitch online marketing blog. Néhány ismerőssel közösen úgy gondoltunk, hogy van értelme magyar nyelven egy minőségi marketinges blogot csinálni. Ezért nekivágtunk.

Az elmúlt 1 évben közel 40 posztot írtunk a blogra, kiküldtünk több tízezer hírlevelet, és megválaszoltunk több százat azok közül, amiket a feliratkozók írtak.

Az elmúlt hónapokban több, mint 30 ezer ember olvasta a blogot, ami a hazai piacon egy niche iparágban elég jónak mondható. Ezt most szeretnénk is meghálálni egy ajándékkal.

Szülinapi ajándék

20 napon keresztül, azaz 2017. február 7-ig a Content Marketing és SEO képzést mindenki fél áron veheti igénybe. Ehhez nem kell mást tenni, mint használni ezt a kuponkódot: happy-birthday

Vagyis így 59.990 HUF helyett csak 29.990 HUF-ba kerül az online tanfolyam.

Ez a képzés a legrészletesebb és legátfogóbb tartalommarketing és SEO képzés a hazai piacon. 10-es skálán eddig 9.4-es értékelést kapott azoktól, akik elvégezték.

30 napos SEO képzésAz egész online zajlik, bárhonnan és bármikor végezhető. Ha pedig valahol elakadsz, akkor én segítek neked személyesen. Nem a customer support Indiából…

Hallgatói vélemények

Néhány vélemény a korábbi hallgatóktól:

Ami nagyon tetszett az a gyakorlatias megközelítés és az egyedi stílus. Nagyon jók a videók, érthetőek és lényegre törőek. Ami nem tetszett, hogy “csak” 30 napig tartott. 🙂


Jó lenne minden nap hasonló okosságokat kapni tőled akár random témákban. Ez lehetne valami Papp Gábor inner circle membership. Elsőként jelentkeznék.


Rendszerszinten bemutatta a Seo alapjait. Hiánypótló anyag.


Szuper volt, nagyon jó és hasznos eszközöket, oldalakat ismertem meg a képzés alatt. A leckék könnyen emészthetőek és érdekesek voltak, a tanfolyam egésze nagyon jó kedvcsináló a továbbtanuláshoz. Egy globális képet tárt elém a szakmáról és annak felépítéséről, amiben most már sokkal céltudatosabban fogom tudni keresni a helyem.


Nagyon jól összeszedett tananyag-ez hiányzott az életemből: a rendszer!


Nagyon sok hasznos anyagot tartalmazott a képzés, Gábor egyből válaszolt a leckék után, amikor valami nem volt egyértelmű. Maximálisan elégedett voltam!

Akik eddig végigcsinálták, tehát nem bánták meg. Érdemes neked is belevágni:

Február 7. éjfél után ugyanis ismét csak teljes áron lehet majd megcsinálni a képzést.

Kuponkód

Addig is használd bátran ezt a kuponkódot: happy-birthday


Hozzászolások

Moderáld magad – vagy mi fogunk. :)
Na jó, nem fogunk, szóval csak ésszel!