Blog Megújult a The Pitch!
Megújul a The Pitch
Írta:

Megújult a The Pitch!

Viszlát The Pitch

A The Pitch 2013 nyarán egy fiataloknak szóló blogként, hírportálként indult.

“Ébredj Magyarország!”, olvashattuk az oldal mottóját, de a cél nem volt más “mint felkelteni a fiatalokban rejtőző vállalkozó szellemet, ösztönözni és bátorítani őket, hogy merjenek álmodni, illetve az álmaikat és ötleteiket megvalósítani.”

A tartalmak és a szerzők is ennek megfelelően születtek. Jórészt fiatalok írtak, fiataloknak szóló cikkeket, Kószó Kamill és Sepsey Barna vezetésével.

A kezdeti csapat, a design és oldalfelépítés is ezt a célt szolgálta. A Pitch weboldalának fejlődését itt végig lehet követni 2013 nyarától egészen a mai napig:

Mára azonban megváltozott a csapat, és ezzel együtt az oldal fókusza is. Az utóbbi időben egyre több online marketinggel kapcsolatos írás és üzleti esettanulmány jelent meg, míg egyre kevesebb szó esett startup hírekről. Ez pedig tudatos volt.

Már hónapok óta érlelődött bennünk a gondolat, hogy érdemes lenne módosítani a fókuszon. Sőt, akár érdemes lenne teljesen új irányba elvinni az oldalt.

Így született meg 2016 elején Papp Gábor ötlete alapján a The Pitch Education!

Helló The Pitch Education

Az új koncepció jelentősen eltér a kezdeti állapottól. 2016-tól kezdődően ugyanis a fókusz a startup hírek helyett az online marketing edukáción van.

A célunk nem más, minthogy megcsináljuk

Magyarország egyik legolvasottabb online marketing blogját!

Ez is lett az új mottónk. Érdekes dolog, hogy bizonyos szempontból nem szakadtunk el a régi célkitűzéstől, csak konkretizáltuk azt. Továbbra is fontosnak tartjuk, hogy éberen járjunk a világban, de most egy sokkal szűkebb területre fókuszálunk: az online marketingre.

Az elmúlt pár évben a startup láz elérte Magyarországot is. Ez egyrészről nagyon jó hír, másrészről viszont komoly felelősség is. Ahhoz ugyanis, hogy hazai és nemzetközi szinten is versenyképes cégeket és projekteket hozzunk létre, szükség van az online világ és az online marketing részletes megismeréséhez.

Ennek ellenére érdekes tény, hogy ma Magyarországon gyakorlatilag nincs kifejezetten online marketingre vonatkozó felsőoktatási képzés. Ez pedig komoly akadályt jelent, ugyanis nagyon nehéz jó és képzett szakembereket találni a hazai piacon.

Azt tűztük ki magunk elé, hogy

hogy segítünk kinevelni egy új online marketinges generációt

A blogunkon heti-kétheti rendszerességgel fogunk cikkeket posztolni főként SEO, Content Marketing, Growth Hacking és Analytics témakörökben.

Írásaink kellően hosszúak és tartalmasak lesznek ahhoz, hogy mindenki megtalálhassa azokat a pontokat, ahol fejlődhet. Példaként szolgálhat egy korábbi cikk, az Inbound Marketing Esettanulmány.

Emellett különböző képzésekkel is segítünk majd azoknak, akik szeretnének elmélyülni egy-egy témában:

Ezen felül pedig kitűztük konkrét célokat is magunk elé, hogy lássuk jó úton járunk-e. A kitűzött célokról pedig – teljes transzparencia mellett – havi rendszerességgel beszámolunk. Az álmunk

  • 2.000 email feliratkozó, és
  • 10.000 olvasó havonta.

Az aktuális számokat pedig közel valós időben a The Pitch kezdőlapján elhelyezett mutatók segítségével tudjátok figyelemmel kísérni: https://thepitch.hu

Ahogy időben haladunk előre, újabb és újabb elérendő célokat tűzünk majd ki magunk elé, melyekről szintén részletesen be fogunk számolni!

Az úton már elindultunk, reméljük minél többen csatlakoztok hozzánk!

Külön köszönet

Szeretnénk megköszönni azoknak, akik 2013 óta munkájukkal, tanácsaikkal, cikkeikkel és blogposztjaikkal hozzájárultak a The Pitch sikeréhez.

Abbas Alexandra, Barta Nikolett, Berkovics Dalma, Bittmann Nikolett, Dénes Szilárd, Farkas Zsolt, Hamar Domonkos, Kádas Péter, Kerék Viktória, Komlósi Kristóf, Kornokovits Tamás, Kószó Kamill, Kovács Alex, Kovács László, Kovács Réka, Kováts Patrik, Máli Fanni, Müller Tamás, Nagy Annamária, Naményi Dávid, Nyári Attila, Papp Gábor, Perényi András, Pólya Beatrix, Pólya Bernadett, Schneider János, Sepsey Barna, Szanyi-Nagy Judit, Szesztay Péter, Szigeti Attila, Tóth András, Tóth László, Ujvári Barbara és Záboji B. Péter (†)

A képek forrása: We Bare Bears


Hozzászólások

Moderáld magad – vagy mi fogunk. :)
Na jó, nem fogunk, szóval csak ésszel!