500-as hiba (Internal Server Error)

500-as hiba (Internal Server Error) esetén a szerver hibát észlelt ezért a tartalom a hiba miatt jelenik meg. Ez jellemzően karbantartási vagy programozási okra vezethető vissza.

Online Marketing Szótár > 500-as hiba (Internal Server Error)

500-as hiba (Internal Server Error)

http error 500 mit jelent?

A http 500 hiba jelentése: a tartalom szerver hiba miatt nem elérhető.

http 500 error hiba

5xx szerverhiba akkor fordul elő, amikor a szerver nem tudja végrehajtani a kérést, de maga a kérés egyébként nem hibás. Egyszerre azt is jelzi, hogy a szerver fel van készítve olyan hibákra, amiket nem tud elhárítani. A szerver által küldött hibaüzenetet a kliensnek meg tudja jeleníteni.


Cikkek, ahol írtunk már erről a témáról

ikea webáruház keresőoptimalizálás audit

Az IKEA az egyik legismertebb bútor- és lakberendezési áruház. Évente milliók vásárolnak náluk és járnak a weboldalukon. Ebben az elemzésben egy SEO audit keretében azt néztem meg, hogy milyen a weboldal keresőoptimaliázálása, milyen hibák vannak az oldalon és hogyan kellene azokat javítani.

Az online elérhető tartalmak 91%-ára nem érkezik forgalom Googleből. Gyakorlatilag így van ezzel a híres budapesti vendéglő, a Rosenstein is. Egy hibás weboldal költöztetés miatt ugyanis a weboldalukat egyáltalán nem lehet megtalálni a Google keresőben.
google data studio data blending

Elsőre nem tűnik nagy dolognak, de mégis az. Mostantól elérhető a Google Data Studio Data Blending funkciója. Ha tudod mi az, akkor örülj velem együtt. Ha nem, akkor olvasd el a cikket és utána örüljünk együtt.